Dnes je úterý, 22.05.2012, svátek má Emil ...pošlete pohled
Menu
Hlavní stránka
Zdraví
Krása
Styl
Domov
Srdíčko
Muži
Společnost
Kultura
Cestování
Zajímavosti
Vaření
S úsměvem
Pohledy
Kavárna
Hubnutí
Diety
Linie
Tipy na hubnutí
Centra hubnutí
iShopy
Internetové obchody
Nákupy
Nejčtenější články
Nejčtenějším článkem dnes je:

Prastaré umění Tibeťanů - masáž zvukem
Reklama
Login
Přezdívka

Heslo

Bezpečnostní kód:
Bezpečnostní kód
Do tohoto pole vložte bezpečnostní kód:

Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod.
Tag Cloud
  srdíčko     recepty     krása     dieta     kabelky     pohledy     žena     cestování     muži     styl     magazín     zajímavosti     domov     clubzena.cz     pro     zdraví     společnost     vaření     kultura     club     ženy  
Vyhledávání
Reklama

Druhé dítě Nicole Kidman

nicole kidmanHerečka Nicole Kidman a její manžel, country zpěvák Keith Urban, mají druhou dcerku. Porodila jim ji náhradní matka.

Rozdíl mezi mužem a ženou

vtipyPepíček se ptá tatínka: "Tati, jaký je rozdíl mezi mužem a ženou?"

Owen Wilson je taťka

owen wilsonAmerický herec Owen Wilson se stal poprvé otcem. Jeho přítelkyně Jade Duell porodila syna. Chlapec dostal jméno Ford Linton Wilson a po narození vážil 3,2 kilogramu.

Keira Knightley je bez partnera

keira knightleyAnglická herečka Keira Knightley se po pětiletém vztahu rozešla se svým přítelem, hercem Rupertem Friendem.

Kate Hudson čeká druhé dítě

kate hudsonAmerická herečka Kate Hudson je těhotná. Potomka čeká s dvaatřicetiletým britským rockerem Matthewem Bellamym, s nímž chodí devět měsíců.

Nicole Kidman už botox nechce

nicole kidmanHerečka Nicole Kidman potvrdila, že používala botox na vyhlazení vrásek. "Zkusila jsem spoustu věcí na vyhlazení vrásek, ale kromě sportu a správné výživy většina z nich nepomáhala. Zkusila jsem i botox," řekla Nicole pro TV Movie.

Marion Cotillard čeká první dítě

marionFrancouzská herečka Marion Cotillard se svým partnerem, hercem Guillaumem Canetem čekají na jaře narození svého prvního potomka.

Bude to holčička?

victoria beckhamVictoria Beckham čeká se svým manželem, fotbalistou Davidem Beckhamem čtvrté dítě.

Gwyneth Paltrow trpěla poporodními depresemi

gwyneth paltrowGwyneth Paltrow na sebeprozradila, že po porodu svého druhého dítěte trpěla poporodními depresemi. Přiznala, že ji stálo hodně sil, aby po narození syna Mosese v roce 2006 vše zvládla. Nemůže pochopit, proč se tehdy cítila tak špatně, když po porodu dcery Apple v roce 2004 jí bylo naprosto dobře."Cítila jsem se jako zombie. Nemohla jsem otevřít své srdce, nemohla jsem uvolnit svoje emoce, nemohla jsem komunikovat."

Sandra Bullock je nejlepší sousedka

sandra bullockSandra Bullock letos zvítězila v tradičním průzkumu, ve kterém dospělí Američané volí mezi celebritami a politiky toho, s kým by nejraději sousedili. Herečka získala více než čtvrtinu všech hlasů. Loni si nejvíce Američanů přálo mít za sousedy členy rodiny amerického prezidenta Baracka Obamy.
386 článků (39 stránek, 10 článků na stránku)
[ 3 | 4 | 5 ]
Přejít na:

Reklama
Recepty
Jahodové recepty
Nejposílanější pohledy
Club zena-pohledy

Club zena-pohledy

Club zena-pohledy

Kavárna
Kavárna
Počasí
In-počasí
Reklama
Reklama

© 2009 www.clubzena.cz - magazín pro ženy

Řezací technika :: dárky :: Prodej aut USA :: Stavíme dům videa :: Letecké stránky :: Galvanická žehlička :: e-shop svítidel
Magic SEO URL - Optimalizace pro vyhledávače
Poznejte další produkty Magic SEO URL
osCommerce SEO | ZenCart SEO | CRE Loaded SEO | phpBB SEO | phpBB3 SEO