Dnes je úterý, 16.03.2010, Elena a Herbert ...pošlete pohled
Menu
Hlavní stránka
Zdraví
Krása
Styl
Domov
Srdíčko
Muži
Společnost
Kultura
Cestování
Zajímavosti
Vaření
S úsměvem
Pohledy
Kavárna
Hubnutí
Diety
Linie
Tipy na hubnutí
Centra hubnutí
iShopy
Internetové obchody
Nákupy
Nejčtenější články
Nejčtenějším článkem dnes je:

Poslední kolekce Alexandra McQueena
Reklama
Anketa
Který svátek máte nejraději?

Velikonoce
Vánoce
Silvestr
Vlastní narozeniny
Cokoliv, jen když nemusím do práce
Nesnáším svátky

Výsledky
Další ankety

Účastníků 31
Login
Přezdívka

Heslo

Bezpečnostní kód:
Bezpečnostní kód
Do tohoto pole vložte bezpečnostní kód:

Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod.
Tag Cloud
  recepty     dieta     magazín     společnost     kabelky     domov     zdraví     kultura     styl     ženy     muži     cestování     srdíčko     pro     pohledy     krása     clubzena.cz     zajímavosti     vaření     žena     club  
Vyhledávání
Reklama

Dvě sklenky alkoholu denně pomáhají ženám v boji proti obezitě

hubnuti vinoŽenám, které pijí dvě sklenky vína, piva nebo tvrdého alkoholu denně, hrozí menší riziko obezity než těm, které nepijí vůbec.

Hubněte intenzivně a s chutí

hubnuti dietyOdolat pokušení, držet dietu a hubnout, nebo radši zahřešit a dopřát si slast z dobrého jídla? Z takových situací již mít těžkou hlavu nemusíte.

Zhubla 50 kilogramů díky Wii Fit

hubnuti dietaAngličanka Lara Roberts trpěla velkou nadváhou. "Měla jsem problémy, když jsem chodila do schodů, styděla jsem se, když jsem měla mít se svým manželem sex. Vypadala jsem jako velryba, která uvízla na souši."

Wii Fit

wiifitSpeciální cvičební program Wii Fit, určený pro herní konzoli Wii, představuje zcela unikátní a ojedinělý počin na poli interaktivní domácí zábavy. Několik jednoduchých cvičení vám pomůže udržet si fyzickou kondici, a to bez nutnosti trmácet se do přeplněných fit center. Stačí pár minut denně a budete se cítit skvěle.

Pobyt ve vysokých nadmořských výškách pomáhá snížit váhu

hubnuti horyRychlejší úbytek na váze ve vysokých nadmořských výškách je způsoben zrychlení metabolismu.

Spočítejte si svůj energetický příjem a výdej

dieta hubnuti energieŽít zdravěji, zhubnout, pravidelně cvičit... To jsou nejčastější předsevzetí, která si dáváme na Nový rok a která jsou většinou nejpozději v březnu pryč. Obvykle ztroskotají na tom, že chceme rychlou změnu a volíme razantní úpravu svého životního stylu – hladovíme a cvičíme až do roztrhání těla. Bohužel, jdeme na to špatně a navíc nezdravě. Ať už máme v plánu zhubnout, nebo prostě jenom neztloustnout a přitom se cítit fyzicky i psychicky fit, hlavní roli tady hraje rovnováha mezi příjmem a výdejem energie.

Nakupováním ženy spálí až 48 tisíc kalorií za rok

nakupy dietaMilé dámy, na to, aby jste byly štíhlé, nepotřebujete diety, ani "fitka". Stačí nabitá kretitní karta... a vydejte se nakupovat!

Břišní pekáč

cviceni hubnuti hanka kynychovaSedmý díl cvičebního DVD z edice HEJBEJSE jsem nazvala pro někoho z vás možná neslušně, ale za to výstižně: BŘIŠNÍ PEKÁČ. Cvičební lekce se věnuje pouze posilování břišních svalů a dotýká se i svalů v bocích.

Při luštění sudoku a křížovek se hubne

lusteni krizovky sudokuHubnout mozkovou činností se nedá tak účinně jako při fyzické námaze, přesto při luštění sudoku či náročných křížovek mozek spotřebuje velké množství energie.

Glykemická dieta

dietaProjezte se s radostí ke štíhlosti: 5 kilo za 10 dní!
58 článků (6 stránek, 10 článků na stránku)
[ 1 | 2 | 3 ]
Přejít na:

Reklama
Recepty
Velikonoční recepty
Horké nápoje
Jablečné recepty
Nejposílanější pohledy
Club zena-pohledy

Club zena-pohledy

Club zena-pohledy

Kavárna
Kavárna
Voňavá kuchyně
·CUKETOVÁ POLÉVKA SE SMETANOU
·ZAPEČENÉ ŽAMPIÓNY
·ŠUNKA S VEJCI A RAJČATY
·GULÁŠOVÁ POLÉVKA S HOVĚZÍM MASEM
·MORAVSKÉ KOLÁČKY S DŽEMEM A DROBENKOU
·SÝROVÉ KOLÁČKY K VÍNU
·BUBLANINA S KOMPOTOVANÝM OVOCEM
·JABLKOVÝ KOLÁČ S CITRÓNOVOU POLEVOU
·ZÁVIN S MAKOVÝMI POVIDLY
·TVAROHOVÁ BÁBOVKA S ROZINKAMI

více...
Počasí
In-počasí
Reklama
Doporučujeme
MyZeny.cz
Reklama

© 2009 www.clubzena.cz - magazín pro ženy

Zpětné odkazy :: Granule :: Počítače :: Webcamsystems :: Čtyřkolky :: Zdravý spánek :: Piercingy, náušnice :: Schody, pouzdra :: Elektronická cigareta
Magic SEO URL - Optimalizace pro vyhledávače
Poznejte další produkty Magic SEO URL
osCommerce SEO | ZenCart SEO | CRE Loaded SEO | phpBB SEO | phpBB3 SEO